Opties

Digitaal bezoek van de Sint

Sinterklaas weet over iedereen iets leuks, bijzonders of ontroerendst te vertellen. Of misschien wil iemand iets laten zien of laten horen aan Sinterklaas? Vanzelfsprekend van de Sint ook vertellen waar alle cadeautjes verstopt zijn. Een dergelijke persoonlijke video kost slechts € 29,95. In deze video kan Sinterklaas 3 personen bespreken. Liever meer? Geen probleem! Er kunnen meerdere personen worden toegevoegd in het bestelformulier.

Sinterklaasbezoek voor bedrijven?

Ook voor bedrijven kunnen we een digitaal bezoek verzorgen. Dat doen we desgewenst vanuit onze eigen studio, maar we kunnen ook naar uw locatie komen. Neem voor zakelijke opdrachten contact met ons op via info@videosinterklaas.nl.

Sint magicshow bij jou op locatie

Hoe leuk is het als de kijkers ook nog mogen genieten van een goochelshow, helemaal in het teken van Sinterklaas? Een mysterie in de pakjeskamer, een eigenwijze ballonnenSint of een waanzinnig pakjesprobleem.. Onze partner kidsgoochelaar verzorgd een Sinterklaas magicshow vol verbazing, plezier en verwondering!

Sinterklaas poppentheater

Onze theaterpartner Theater Fantast maakte speciaal voor videosinterklaas.nl een fantastische poppenvoorstelling over Sinterklaas. Poppenkast in een nieuw, modern jasje. Een spannend verhaal, ook geschikt voor de allerkleinsten. Volop plezier, muziek en prachtige poppen!